Me: Kukkakauppa Piia Jaala

piia
Piia

Kukkakauppa Piia Jaala on Me. Puutarhurisuvusta tuleva Piia on jo neljännenpolven puutarha-alan yrittäjä, joten voidaan sanoa että hänellä on nämä hommat hanskassa! Hän on toiminut meille muille ensimmäisen polven kukka-ammattilaisille korvaamattomana luovana mentorina.

Pyörähullu Minna on joukkomme uusin tulokas. Minna inspiroituu luonnosta ja niittymäisestä fiiliksestä, mikä näkyy kukkasidonnassa hyvin rentona ja vapaana tyylinä.

minna
Minna

Hänen innostuksensa on hyvin tarttuvaa! Vapaasta kukkaketomaisesta tyylistään huolimatta Minna on myös innokas kursseillakävijä. Viimeksi Pirjo Kopin kurssilla syyskuussa 2016 hän tutustui muun muassa japanilaisen paperin mahdollisuuksiin kukkasidonnassa. Kurssilla myös ennustettiin vapaan muodon loppua ja paluuta hyvinkin formaaliisiin linjoihin. Mutta siitä blogissa pohdintoja myöhemmin!

 

ryhma2

Kaikkilla meillä on omat vahvuutemme mutta meitä myös yhdistää luonnollisuus, kukkien muotokielen kunnioitus ja halu toteuttaa tiettyä sidontalinjaa, jota omahyväisesti kutsumme omaksi kukkafilosofiaksemme. Vaikutteita saamme useilta upeilta floristeita niin Suomesta kuin ulkomailta mutta myös luonnosta, eläimistä, maailmasta. Bongaamme kukkaihmeitä ja ihanuuksia kaikkialta. Viimeksi Dior and I leffan kukkaseinämät ällistyttivät. Samoin asiakkaan näyttämät kuvat Pariisin Buddha Barin pöytäkoristeista ihastuttivat veikeydellään, mutta myös viherkasvien käyttö oli mieleemme.

jenni2
Meidän kuvat kuvannut @kkorinna

 

 

One Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s