Muistoja ja tunnelmia

Saimme muutaman kuvan turkulaisen valokuvaajan Korinna Saarisen kuvapankista. Näissä kuvissa ja muistoissa olemme mekin kukkasin mukana. Mielestämme ne sopivat näihin marraskuun pimeiden ja sateisten iltojen tunnelmointiin. Toivottavasti nautitte näistä yhtä paljon kuin me!

On ollut ilo olla mukana nuoren lahjakkuuden elämäntapahtumissa, ja nyt myös ilolla jaamme nämä muutamat ihanat tunnelmapalat. Jos Korinnan työ ei ole vielä tuttua niin käykääpä tutustumassa : https://www.instagram.com/kkorinna/ ja https://www.instagram.com/korinnasaarinen/

photo-2-9-2015-20-21-39

photo-2-9-2015-20-19-35
Äidillä ja tyttärellä molemmilla kevyet pääkranssit lankaköynnöksestä ja valkoisesta jaloleinikistä.
photo-2-9-2015-20-58-43

photo-14-10-2016-0-20-21
Laskeva aurinko, meri ja kesä. Unelmoidaan näistä näinä pimeinä marraskuun päivinä 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset
Pienen pojan ristiäisiin teimme kranssin eukalyptyksesta. Kranssin ympärillä on vain muutama jaloleinikki ryhmä.
On aina ilo saada esimerkiksi morsiammilta kiitoskortti ja nähdä pieni hetki niistä juhlatunnelmista, mihin kukkamme kaupasta kulkeutuvat. Harvemmin pääsemme näin lähelle ja vielä jakamaan muistoja ja tunnelmia eteenpäin. Kiitos vielä Korinna!

photo-30-10-2016-16-40-47

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: