Morsiuskimput ja Häät 2017

Morsiuskimpun valinta on hääsuunnittelujen hauskin osuus. Ainakin meidän mielestämme 🙂 ,ja siinä ehdottomasti kokonaisuuden hahmottamisella on suuri vaikutus. Puku, tunnelma, tyyli, vuodenaika ja tärkein tietenkin eli morsian itse.

 

Morsiuskimpuissa valkoinen on klassinen valinta mutta jo pidemmän aikaan pinnalla ovat olleet vaalean pastelliset sävyt. Pulleat ja pallomaiset muodot tuovat kimppuihin ihanaa pehmeyttä.Ne myös ikään kuin luonnostaan istuvat mataliin kimppuihin. Kukkakaupassa suosimmekin esimerkiksi pulleita ja maljamaisia ruusulajikkeita ja taas välttelemme tiivisti nousevia, kolmionmallia henkiviä ruusulajikkeita.

Kimpun muotoa voi mielummin rikkoa epäsymmetrisellä muodolla ja siten samalla myös leikkiä kontrastien kanssa. Pehmeän pionin vierelle sopii esimerkiksi rosoisemmat ja rikkonaisemmat vihreät kuten erilaiset eukalyptuslajikkeet ja/tai pistaasinoksat. Kesällä valikoimissa oleva salvia tuo yrttimäistä luonnetta.

img_3302

img_3309
Eukalyptus lajikkeiden (kimpussa kolmea eri lajiketta) harmautta korostaa pehmoinen senecio eli hopeavillakko.
img_3664
Myös rehellisen vihreät sävyt toimivat yhdessä hienosti!
15992006_1851458071792246_1911800914_o
Kimpusta löytyy rosmariinia, sinistä piikkiputkea ja runsaasti eukalyptusta. Kuvan on tästä kimpustamme ottanut valokuvaaja Pauliina Ruokonen/Pauliina Ruokonen Photography.
16010286_1851458091792244_1562938476_o
Kuvan on ottanut Pauliina Ruokonen.

img_3058

img_2981
Proteakimppusta löytyy kahta eri protealajiketta. Pienempi hennon vaaleanpunainen on osuvasti nimetty ’blushing bride’ lajike ja lisäksi valkoista proteaa, sekä hohtopiikkiputkea ja hopean huurteista eukalyptusta.
img_2989
Tytöillä lainassa Boutique Minnen upeat ja uniikit morsiuspuvut. Ihastuimme! Suosittelemme housupukuja ja lyhyttä helmaa rohkeille morsiammille.
img_3356
Valkoinen jaloleinikki on morsiuskimpuissakin ihana talvenajan kukka.

Jos suunnittelet omaa morsiuskimppuasi eikä leikkokukkalajikkeet ole täysin hallussasi autamme tietenkin mielellämme, mutta useasti neuvomme asiakkaitamme käymään Pinterestiä läpi. Hakusanojen avulla hakeminen on vähemmän työlästä ja lopputulos usein mielekkäämpi. Oman ’moodboardin’ luominen helpottaa usein yhteisen sävelen löytämistä sekä silloin asiakas myös saa parhaimman hyödyn ammattitaidostamme.

img_3153
Neilikkaa ja puolisuurikrysanteemi olivat molemmat todella suosittuja 40 – 60-luvuilla ja molemmat leikkokukat ovat tehneet kovan paluun.
img_3239
Inkeri säkenöi Annika Kurkijärvi meikeissä :). 
img_3762
Nikkotakkon kimallusta.

Pyöreään ja perinteiseen malliin saa helposti uutta ilmettä, kun löysää vähän sidontaa ja valitsee mukaan kesäisiä sekä ketomaisilla kukkavalinnoilla.

img_1813

img_1802-1

img_1829-1img_1960
Hinnoista

Usein morsiammet ottavat jo hyvissä ajoin yhteyttä suunnitellessaan häiden budjettia, siksi haluamme laittaa tähän postaukseen kukkakaupassamme tehtyjen morsiustöiden keskihintoja.

Morsiuskimput ovat meillä keskimäärin 100- 150 euroa. Sulhasen vieheet 8 – 10 euroa kappaleelta, samoin muut miesten vieheet. Kaasojen kimput tai rannekorut ovat alkaen 25 euroa. Pääkranssit ovat alkaen 18 euroa ja runsaskukkaiset noin 35 euroa.

Kiitos yhteistyöstä: Nikkotakko, Boutique Minne, 11 Hetki ja Annika Kurkijärvi sekä tietenkin ihanat oman elämänsä supermallit. Kiitos kärsiväälisyydestä sekä kylmän kestävyydestänne. Se oli sitä kuuluisaa suomalaista Sisua.

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: