Save the date 18.3.

Launtaina 18.3 vietimme kukkakaupassa ’Save the date’– hääiltapäivää. Inspiraatiokattauksessa saimme laittaa esille laajan lainamaljakko valikoimamme. Parasta kuitenkin oli että, saimme jutella sekä aloittaa ideointia tulevien morsianten kanssa rauhassa. Jos et lauantaina päässyt paikalle, niin liity seuraamme blogissa!

Iltapäivän ideana oli tarjota tuleville morsiammille hetki heille varattua aikaa alustavasti jutella ja ideoida tulevan juhlapäivän kukkasista.  Sekä konkreettisesti nähdä yksi pitkä juhlapöytä katettuna. Kattauksen rakensimme useasta pienestä ja sirosta maljakosta sekä muutamasta vähän kookkaammasta vintage hunajapurkista. Kaikki nämä maljakot ovat siis meillä lainassa kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

IMG_4490
Tästä maitopullo-vaasia löytyy kahta kokoa. Kuvassa matalampi.
IMG_4489
Uusissa muutaman kukan maljakoissa on lisättyä tekstuuria, mutta hillitysti. 
IMG_4483
Törmäkukan eleganssia.

Linnankadun naapurimme Dots… lähti mukaan iltapäivän juhlintaamme lainaamalla koristeellisia mutta kuitenkin tyyliltään tarpeeksi simppeleitä astioita. Osa lautasista ja kulhoista oli valmistettu bambusta!

IMG_4462

IMG_4477

IMG_4460

IMG_4465
Syötävän söpöt ja kevyet bambukulhot sopivat mainiosti rentoon tunnelmaan, jota kattaukseemme haimme.

IMG_4472

Uusissa Madame Stolzin maljakoissa on hauskaa keittiökannu tunnelmaa. Taustalla hunajapurkki-niminen maljakko rentoihin kattauksiin.

IMG_4456

Nämä maljakot ovat meidän pienemimmät ja niissä hauskasti yhdistyy sirous ja vahva muoto – moderni versio vanhanajan lääkepullosta.

IMG_4541

IMG_4468
Keväisiä ja pastellin puuterisia sävyjä. Kuvassa angervoa, oliivia ja neilikkaa.
IMG_4501
Lisää kattauksista kerromme 11.4 ilmestyvässä Turun sanomien liitteessä. 

Lauantaiksi olimme sitoneet myös muutaman morsiuskimppumallia kimppujen muodoista.

IMG_4593
Tuoksujasminin leikkisyys sopii hienosti laskeutuvaa mutta silti luonnollista morsiuskimppua haluavalle.
IMG_4590
Jasmiinin vehreä vihreys ja eukalyptus sopivat hienosti yhteen.
IMG_4602
Hollantilainen puutarhamainen oksaruusu on Blossom Bubbles lajiketta. Kaunis ruusu ja vanhan laventelin sävy sopii useaan väripalettiin.
IMG_4572
Proteaa, angervoa ja orkideaa. Muun muassa 🙂

Kuvissa olevien maljakoiden lisäksi meiltä löytyy myös matalampia ja pyöreitä (kolme erilaista mallia) sekä tietenkin myös kookkaampia. Muun muassa korkeita perussylenterimaljakoita. Kaikki meidän lainamaljakkomme ovat kirkastalasia mutta niitä on helppo myös miksata värillisten kanssa, sillä vaasien muotokieli on tarpeeksi selkeä.

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: