Kukkakaupan marraskuu

Lasimaljakoita ja pulloja, joissa vihreät kukka-asetelmat.
Meille on Kukkakauppaan tullut uusi valikoima erilaisia lasimaljakoita. Maljakoiden kapea suu helpottaa kotona kukkien vapaata asettelua.

Marraskuu on Kukkakaupassa kiireisen puuhakas kuukausi, koska uutta tavaraa tulee sisään koko ajan. Samalla teemme kransseja lisää mutta silti tuntuu, että erityisesti valmiiden kranssien suhteen olemme koko ajan jäljessä aikataulusta! 

img_3108
Sateisen suhmuraisella ilmalla on ihana polttaa kynttilöitä kotona.
Metallinen, pyöreä kynttilänjalka ikkunaan.
Isot kynttiläkranssit 22e ja keskikokoiset 18e. Hyvälaatuiset kruunukynttilät eivät valuta.

Sesonki on samalla parasta aikaa vaihtumassa syksystä talveen, ja siihen odotettuun mutta samalla myös pelättyyn jouluun.  Vaikka ensimmäinen adventti osuu marraskuun viimeiselle viikolle, ilma ei ole vielä kovinkaan talvinen tai fiilis jouluinen! ’Välikuukauden’ dilemma 🙂  mutta onneksi harmaat päivät ja pimeät illat innostavat hillittömään kynttilöiden polttamiseen!

Mesinkiset kynttilänjalat, pöytäkynttilät
Messinkiset kynttilänjalat 19 e.

Kävimme kuvaamassa Piian kotona muutamia Kukkakaupan uutuuksia. Mukaan valikoitui erityisesti selkeälinjaiset, kirkkaat lasipullot- ja maljat, mitkä sopivat eleettömyydellään Piian kotiin. Muutamalla leikkokukalla sekä kynttilöillä voi hetkessä nostaa kodin tunnelmaa ja ylentää arkea. Tekee ihmeitä mielelle!

Lasimaljakko, lasipullot, kukka-asetelmat, kukkakimput, selkeät skandinaaviset ja boheemit kukkakimput, leikkokukkia

Tällä hetkellä meitä innostavat eniten pragmaattinen estetiikka, luonnollisuus sekä vihreät sävyt. Innostus konkretisoituu erityisesti monikäyttöisissä maljakoissa ja kokovihreissä kimpuissa. 

leikkokimppu erilaisita vihreistä, jouluruusu, kukka-kimppu
Kestävä pikkukimppu on sidottu oliivista, ketunliekosta, ruostekukasta ja jouluruususta.

Lähestyvän joulun ja pimeiden iltojen myötä myös valkoiset leikkokukat inspiroivat koko ajan enemmän. Se, palaako Kukkakauppa Piia Jaala juurilleen, jolloin leikkokukkavalikoimasta noin 50 % oli valkoisia kukkia jää nähtäväksi 🙂 mutta talven pimeinä kuukausina valkoinen väri on ehdoton, sillä se sisältää kaikkia valon aallonpituuksia. Eli käytännössä valkoinen sisältää kaikkia värejä. Maagista eikö?!

kukkia aseteltuna luonnollisesti, kukkia lasipulloissa, kukka-asetelma. kukkakimppu, leikkokukat, sesongit kukkivat leikkokukat, kuivuvat kukat, kuivakukat

Amaryllis leikkokukkana, selkeä amaryllis kukka-asetelma,
Majesteettiset amaryllikset!
Eleettömät koristeet maljakoihin
Pienillä, leikkisillä jutuilla on hauska koristella selkeitä lasimaljakoita tai ruukkuja.
roikkuvat kukkamaljakot
Mattavalkoiset maljakot sopivat roikkumaan niin ikkunalle, seinälle kuin joulukuuseen. 8e/kpl. Piia oli laittanut maljakoihin kuivuvia leikkoja, jotta vettä ei tarvitse muistaa lisätä tai vaihtaa mutta maljakot pitävät myös vettä.

Kiinnostaako vessan vihersisustaminen?

Instagramiin tulossa lisää vihreitä unelmia jo tällä viikolla! Ensiviikolla (vko 47) Kukkakaupan lokikirjassa ollaan viherkasvifiiliksissä ja mietimme, miten vessaan tai kylpyhuoneeseen voi helposti tuoda elävää vihreää! STAY TUNED! 

img_3091

2 Comments

 1. Hei.
  Voi että miten ihana postaus.
  Oli ihan meditatiivista,lukea ja katsella.
  Nyt täällä pohjoisessa on niin pimeää,ilman lunta,tuntuu ettei päivä näy ollenkaan.
  Niin valkoiset kukat ovat kyllä pelastus täällä sisällä ja vielä ulkonakin ,kun on niin leutoa.
  Ja kynttilänvalo tietty.
  Nerokkaita asetelmia teillä.
  Tuo vihreä kimppukin,ihana, suosikkeja.
  Virkeää ja energistä aikaa,joulua kohti.

  Yst
  Marjat.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: