Tunnelmallinen joulu

IMG_3778

Joulukuu on lähtenyt rivakasti käytiin ja huomenna vietämme jo itsenäisyyspäivää. Kokosimme ja kuvasimme Kukkakaupan joulun kukkatunnelmia. Tänäkin vuonna nostamme pöydälle erityiset jouluiset ja talviset leikkokukkakimput, joissa tunnelmaa ja tuoksua tuovat jalohavulajikkeet. Tässä muutamia kuvia kukkakaupan joulufiiliksestä, toivottavasti nautitte!

joulukukat, leikkokukkia joulu pöytään

img_3693

jaloleinikki, anemone ja helleborus jouluruusu, leikkokukat, kukkakimppu, joulukukat

img_3673
Jouluntunnelmaa kimppuihin saa käyttämällä erikoisvihreitä. Näistä saa rakennettua myös ihania kuivuvia kimppuja!

img_3669

img_3680
Leikkoamaryllis taipuu monenlaisiin kimppuihin. Korkeat amaryllikset lasisylinterissä tai puolikorkea puutarhakimppu, kumpi on sinun suosikkisi?

Kranssit

Yksi tämän joulun trendi ylitse muiden on kranssit – oveen, seinälle tai ikkunalle! Teemme tänä vuonna paljon erilaisia kransseja jalohavuista, jotka eivät varise sisälläkään. Tunnelmaa tuo erilaiset jalohavulajikkeet, kuivatut appelsiinit ja heinät. Lisää teemme koko ajan sormet sauhuten, ja tilauksesta saa tietenkin täsmälleen omilla toiveilla!

IMG_3773

img_3668

img_3685

 

IMG_3659
Hyvää itsenäisyyspäivää! Kukkakaupan ovet avoinna taas perjantaina!

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: